STYLE: Stout - Imperial / Double Витриманий упродовж двадцяти місяців у бочках з-під бурбона з Кентуккі, цей імперський стаут вийшов насиченим, темним і міцним. Кожен ковток розкриває шари ванілі, коричневого цукру, дуба і відтінку деревного вугілля, створюючи симфонію смаків, які утворють насичений післясмак. N/ A IBU, 14,2% ABV, VOL,L.
STYLE: Stout - Imperial / Double Особливе пиво, що є результатом колаборації із броварнями 3 Sons Brewing Co. та Bottle Logic Brewing із США, та реалізованого на пивоварні Dugges Bryggeri в Швеції. Це вже друга версія (2023-го року) дуже густого і насиченого стаута із витримкою на підсмаженому кокосі та в бочках з-під житнього віскі впродовж 26-ти місяців. N/ A IBU, 15,2% ABV, VOL,L
STYLE: Lager-IPL (Indian Pale Lager) Легкий та свіжий лагер з насиченим хмільним профілем. Свіжий, солодовий, ноти цитрусів і легка хмільна гірчинка. 11 IBU 5% ABV
Italy-Piedmont STYLE: Wheat Beer -Witbier/ Blanche Кремова пінка, абрикосовий колір, аромат дріжджів і цитрусових, які змішуються в пряних гармоніях коріандру та очищених апельсинів. Освіжаючий на смак, він має легке тіло і дуже легко п’ється. ISAAC ідеально підходить як аперитив. 10IBU 5% ABV
STYLE: Milk Stout Це темне, насичене пиво, яке відрізняється солодкуватим смаком завдяки додаванню лактози (молочного цукру), що не ферментується дріжджами. Лактоза додає пиву м'якість і кремову текстуру, що пом'якшує гіркоту обсмажених солодів. Основні ноти: шоколад, кава, карамель. Black Sheep Brewery — це відома британська пивоварня, розташована в містечку Машем - північний Йоркшир. Її було засновано в 1992 році Полом Тайксоном, нащадком династії пивоварів. Пивоварня відома своїми традиційними англійськими елями, проте з часом вони стали варити й інші сорти пива, включаючи Milk Stout. Їхнє пиво отримало популярність завдяки класичним британським методам пивоваріння з використанням місцевих інгредієнтів. N/ A IBU, 4,4ABV, VOL,L
Italy-Piedmont STYLE: Farmhouse ale - Saison 5 злаків: ячмінь, спельта, пшениця, жито та гречка. 9 спецій, з яких 5 перців. Газований і освіжаючий, з легким, злегка мутним кольором. Його аромати нагадують сільську місцевість і просочені сонцем цитрусові сади і чудово поєднуються з нотами груші та бергамоту, присутніми в рецепті. 10IBU 5,8% ABV
STYLE: IPA-TRIPLE Є найбільш охмеленим серед усіх сортів що є у пивоварні. Агресивна хмільна насиченість у смаку, також нотки шкірки грейпфруту, троянди, бузку та тропічних фруктів з тривалим сухим післясмаком. Для цього сорту пива використовують хмелі з високим вмістом альфа-кислот і насиченим ароматом: Chinook, Simcoe, Citra, Mosaic, Idaho 7. 100IBU 11% ABV
STYLE: Lager-Helles Ayinger Lager Hell – це класичний баварський лагер, який відзначається легким і освіжаючим смаком. Має світлий золотистий колір і щільну піну. Аромат наповнений нотами свіжого солоду, хмелю та легкої квіткової свіжості. Смак м’який, з приємною солодовою солодкістю та легким хмільним відтінком, що завершується чистим, сухим післясмаком. Це ідеальне пиво для тих, хто цінує традиційні баварські смаки. N/ AIBU 4,9% ABV
STYLE: Pilsner - German Ayinger Bairisch Pils – це втілення баварських традицій пивоваріння, що відзначається світлим солом'яним кольором та яскравим хмільним ароматом, отриманим від ароматних хмелів з регіону Галле (Hallertau). Це пиво, яке було створене за класичним пільзнерським методом, має гладкий та м’який початковий смак, з легким і іскристим тілом. 32IBU 5% ABV
STYLE: Lager - Munich Dunkel це класичне темне пиво, яке було популярним у Мюнхені до Другої світової війни. Вода в регіоні відігравала важливу роль у виробництві цього спеціального напою. Пиво має теплий, солодовий аромат з відтінками кави, карамелі та легкого обсмаженого хліба. Смак м’який і солодкий, з насиченими кавовими нотами, які розкриваються при кожному ковтку. Виготовляється з п’яти видів солоду (два з яких – обсмажені темні) і лише легенько охмелений, що підкреслює його натуральні смаки. Це пиво виробляється за традиційним методом подвійного бродіння, що надає йому особливого характеру. 21IBU 5% ABV
STYLE: IPA- New England / Hazy Соковита IPA зі збалансованим смаком тропічних фруктів: манго, ананас і цитрусові, з помірною гіркотою. Його насичений аромат наповнений нотами стиглих фруктів та хвої, що створює освіжаючий і легкий для пиття профіль. 35IBU 6,7% ABV
STYLE: IPA - Imperial/ Double Сильно охмелений американський ель у стилі Double IPA. Міцний, повнотілий ель з відчутним солодовим профілем. Охмелення каліфорнійськими хмелями Amarillo, Citra, Galaxy, Nelson Sauvin, Simcoe – інтенсивне, надає пиву сильний хмелевий аромат і смак, але в балансі з солодом. 60IBU 8% ABV
STYLE: Belgian Ale Chimay Gold — це класичне бельгійське пиво в стилі Patersbier, яке вирізняється легкістю та витонченим смаком Chimay Gold має освіжаючий, м’який смак з легкими нотами фруктів, солоду, і делікатною гіркотою. Присутні тонкі пряні відтінки коріандру та легкі цитрусові нотки. В ароматиці домінує м'який аромат солоду, меду та дріжджів, який чудово поєднується з пряним відтінком. 16IBU 4,8% ABV
STYLE: Lager-Helles Український Хелес в німецькому стилі, який відзначається своїм м’яким і збалансованим смаком. Пиво має легкий, солодовий смак із нотками хліба та меду, що поєднуються з приємною, м’якою гіркотою, створюючи освіжаючу текстуру. Солодовий аромат з легкими трав'янистими нотами. 13IBU 4,6% ABV
STYLE: Pale Ale - Belgian Бельгійське пиво з насиченим, солодовим смаком та нотами карамелі, фруктів - особливо сушених абрикосів та вишень, і легкими пряними відтінками. Приємна гіркота гармонійно доповнює солодкість, створюючи багатошаровий смаковий профіль. Має насичений і фруктовий аромат з домінуючими нотами карамелі, спецій і тропічних фруктів, що надають пиву глибину та складність. 20IBU 8,4% ABV
STYLE: Belgian Tripel Tripel Karmeliet все ще вариться за автентичним рецептом пива з 1679 року, що походить з колишнього кармелітського монастиря в Дендермонді. У рецепті, написаному понад 300 років тому, описується використання трьох видів зерна: пшениці, вівса та ячменю. Назва Tripel Karmeliet відсилає як до його походження, так і до реферментації в пляшці. Має багатий, солодовий смак із нотами карамелі, меду і тропічних фруктів, доповнений легкими пряними відтінками. Відчувається легка гіркота, яка забезпечує баланс. 16IBU 8,4% ABV
STYLE: Red Ale - American Amber / Red вариться з хмелями Simcoe, Chinook та Nelson Sauvin, які надають йому унікальний смаковий профіль. Карамельні та шоколадні солоди ідеально доповнюють хмелеві ноти, які містять соснові, тропічні фрукти та цитрусові відтінки. З показником гіркоти 40 IBU, це пиво не є надто гірким, а його фініш має винний відтінок, що походить від хмелів Nelson Sauvin, створюючи вишукане поєднання смаків. 40IBU 4,7% ABV
STYLE: Irish-Style Dry Stout Насичений смак із легкими нотами кави та шоколаду, які гармонійно поєднуються з тонкою гіркотою. Воно також відзначається м’яким солодовим профілем, що створює збалансоване відчуття на язиці. Аромат яскравий і приємний, з нотами обсмаженого солоду, кави, темного шоколаду та легкими фруктовими відтінками. 30IBU 5% ABV
STYLE: Doppelbock Ayinger Celebrator неодноразово входив до списку найкращих пив світу за версією Чиказького інституту тестування і здобув численні медалі. Це насичене, ароматне пиво з приємним балансом між солодовими, кавовими та фруктовими нотами Глибокий і насичений солодовий аромат з нотами карамелі та шоколаду. Відчуваються легкі обсмажені кавові зерна. Легкі фруктові відтінки, такі як родзинки та фініки 24 IBU, 7 ABV VOL,L
STYLE:Dubbel Фруктовий аромат з теплими нотами ванілі, карамелі та обсмаженого шоколаду. Класичний траппістський ель з повним солодовим, карамельно-солодким смаком та солодким ароматом фініків, меду та сухофруктів. Післясмак солодкий і злегка гіркий. 22 IBU, 7 ABV, VOL,L
STYLE: Belgian Tripel St. Bernardus Tripel було вперше зварене в 1946 році в бельгійській броварні St. Bernardus, запозичуючи рецепти з бенедиктинських монастирів. Це пиво славиться своїм складним фруктовим і пряним смаком, що зробило його популярним як в Бельгії, так і за її межами. Відчуваються ноти бананів і груш, з легким цитрусовим відтінком. Легкий пряний аромат кориці та гвоздики. Ноти карамелі або меду, які надають пиву глибини.Солодкий, але з приємною балансуючою гіркотою. Легкий пряний фініш, середнє тіло з кремовою текстурою, що робить пиво дуже питким. 25 IBU, 8 ABV, VOL,L
STYLE: Non-Alcoholic - Lager Ottakringer Brauerei була заснована у 1837 році у Відні. Це одна з найстаріших пивоварень в Австрії, яка протягом свого існування здобула популярність завдяки традиційному австрійському пиву. Пивоварня зосереджена на виробництві якісного пива, використовуючи місцеві інгредієнти та сучасні технології. Null Komma Josef — це пиво в стилі лагер. Безалкогольні лагери, як правило, легкі та освіжаючі. Має легкий, але виразний смак, з нотками солоду і легкими хмелевими відтінками. Пиво відрізняється приємною гіркотою, що робить його дуже питким. Аромат цього пива легкий і освіжаючий, з нотами зерна та тонким хмелевим фоном. У 2024 році Null Komma Josef отримало срібну нагороду на World Beer Awards за свій збалансований профіль, м'яку карбонізацію та чистий, дещо сухий післясмак. N/ A IBU, 0,5 ABV
STYLE: Belgian Tripel Броварня: Malle (м. Обухів, Київська обл.) Світле пиво, золотисто-жовтого кольру з хмельовими цитрусовими нотами у ароматі, має м’який смак, з легкою гіркуватістю, нотами грейпфруту та довгим солодовим післясмаком з медовим відтінком. 25 IBU, 8% ABV, VOL,L
STYLE: Belgian Tripel Броварня: Malle (м. Обухів, Київська обл.) Oхмелений, з яскравою солодовою базою. Має виражену гіркоту з нотами тропічних фруктів. Фінал помірно гіркуватий, солодовий. N/ A IBU, 5,8% ABV, VOL,L
STYLE: Sour - Tomato / Vegetable Gose Fresh Tomato Goze - це незвичне пиво в стилі гозе з додаванням свіжих помідорів та солі. Воно має свіжий томатний аромат та легкий смак. Аромат свіжий томатний, з легкими нотками зелені та солі. Яскравий смак свіжих помідорів, легка солоність, з легкими цитрусовими та трав’яними відтінками. Післясмак короткий, освіжаючий, з легкою соленою ноткою. N/ A IBU, 4,4% ABV, VOL,L