Напій зі смаком екзотичних фруктів на основі натурального соку. Об'єм: 320мл. Країна: Таїланд
апельсин, грейпфрут, мікс
Bubble Gum Vodka, raspberry syrup, simple syrup, lemon juice
Tanqueray, Coientrau, lemon juice, simple syrup, egg white
Glens Vodka, passionfruit syrup, lemon juice, egg white, prosseco
Tanqueray, raspberry syrup, lemon juice, egg white, mint
Wild Turkey 101, Angosura bitter, sugar
Tanqueray, Campari, Martini Rosso
Wild Turkey 101, Campari, Martini Rosso
Tanqueray, Martini Rosso, Luxardo Maraschino, Angosura bitter
Wild Turkey 101, lemon juice, simple syrup, egg white
Wild Turkey 101, lemon juice, simple syrup, egg white, red wine
Espolon blanco, Cointreau, Agave syrup, lime juice
Aperol, Prosseco
Scotland, blended
Irish, blended
Scotland, Speyside, blended malt
USA, Kentucky Bourbon
USA, Kentucky Rye, 50 ml, 45%
USA, Kentuky bourbon
London Dry
London Dry Gin
Trinidad and Tobago dark rum
Barbados dark rum
Mexico, 100% de Agave
Mexico, 100% de Agave, Reposado
Ukraine
Finland
Spain/ Catalunia, sparkling white brut
Italy/ Veneto, sparkling white brut
Italy/ Tuscany, red dry
France/ Langedoc, rose dry
New Zealand/ Marlborough, white dry
0.3L - 88 UAH
0.3L - 88 UAH
0.3L - 80 UAH 0.5L - 90 UAH
0.3L - 80UAH
0.3L - 80UAH
Цей pale ale стоїть біля основ американської крафтової революції, вперше зварене в 1980 році з новим на той момент ароматним сортом хмелю Cascade, який подарував пиву хмільну гіркоту, інтенсивний аромат хвої та цитрусів. Стримана класика американського стилю pale ale є актуальною і на сьогодні.
Легка сезонна версія NEIPA Hazy Little Thing відрізняється яскравим, свіжим ароматом тропічних фруктів та цитрусів. Соковите, шовковисте, освіжаюче пиво заворожує легким, питким смаком і тонами цитрусів, гуави, груші та маракуї. Оптимальний вибір для вгамування спраги, сподобається всім любителям стилю хейзі.
Indiе Pale Ale – маніфест незалежності крафтових пивоварень, що уособлює слоган BrewDog – «крафтове пиво для людей». Блідий ель 21 століття - легкий, питкий, доступний, зрозумілий зварений з хмелем Columbus, Cascade і Simcoe, має ароматний профіль тропічних фруктів і цитрусів, карамелі і пісочного печива. У смаку виявляються делікатні фруктові тони груш та бананів.
Це флагманський світлий ель, один з найпопулярніших продуктів Lervig. Його дуже легко пити, пиво має відмінний хмелевий характер завдяки хмелям citra, chinook та amarillo. Легке тіло збалансоване відтінками карамельного солоду. В ароматі цитрусові фрукти та квіти.
Темний, міцний ель від однієї із шести офіційних траппістських пивоварень Бельгії. Має красивий червоно-дерев'яний колір і стійку, щільну піну. Незважаючи на високу міцність, цей ель дуже легко п'ється, а в його вишуканому смаку добре вловлюються ноти цукерок, горіхів і дріжджів при ідеальному поєднанні карамелі та спецій. Як і більшість траппістських елів має вторинне бродіння в пляшці, що робить його злегка каламутним, але дозволяє еволюціонувати його смаку на краще протягом усього терміну зберігання.
"Abt 12" — гордість і вершина ієрархії пива St. Bernardus категорії "ультра плюс", абатський ель рідкісної краси, який вариться в класичному для кращих бельгійських елів стилі Квадрупель. Це дуже збалансоване пиво з фруктовим ароматом і насиченим, багатим смаком володіє досконалим баланчос між солодовою солодкістю і хмільною гіркотою."Абт 12"вариться за оригінальним рецептом траппістскіх ченців з абатства Westvleteren. Пиво"Абт 12"визнано одним з кращих сортів пива в світі.
Це пиво створювалося з думкою про тропічний рай. Ароматні сорти та сухе охмелення подарувало виразний аромат манго, папаї, маракуї. У смаку на першому плані солодова основа, відтінена делікатними фруктовими і цитрусовими нотками, і освіжаюча хмільна гіркуватість.
Tripel — ще один зразок пивоваріння в класичному стилі бельгійських абатств. Незважаючи на високий для пива вміст алкоголю (8%), воно дуже легко п'ється. Цей напій варто спробувати, якщо ви хочете насолодитися справжнім смаком пива Tripel. Чудово легкий смак пива відкривається соковитими тонами цитрусових фруктів ( в основному апельсинів), їх доповнюють відтінки білого перцю, льодяників, цукатів, хмелю, яблучного і грушевого соку. Солодкуватий післясмак наповнено нотами випічки і легкої гірчинки.
Chimay один з 7 сортів пива у світі, яким можна називатися справжнім траппістським продуктом. Це означає, що пиво було виготовлено під контролем та відповідальністю траппістської релігійної громади. Chimay Gold розкривається відтінками цитрусу та прянощів. Пиво проходить природне повторне бродіння у пляшках.
Легка версія пшеничного пива – освіжаюча та легка з тонами злаків та гвоздики в ароматі, легким, м'яким смаком та освіжаючим післясмаком.
"Punk"IPA — бестселер пивоварні БрюДог, пиво, яке почало революцію стилю, висловлюючи протест проти масового виробництва. Його багаторівневий смак підкорює вибуховими відтінками тропічних фруктів, які чудово поєднуються з яскравою хмільною гіркотою. Таке злиття працює як гойдалки, діалектика протилежностей робить смак пива незабутнім, одночасно класичним і дуже сучасним. Для створення пива"Панк"використовується солод Екстра Пейлі і шість сортів хмелю (Chinook, Ahtanum, Amarillo, Cascade, Simcoe, Nelson Sauvin).
0.33L
0.33L
0.33L
Ігристий сидр брют з соку першого віджиму (урожай 2020 року)
Колір: золотистий. Аромат: стиглої груші. Смак: легкий злегка солодкуватий з ніжним відтінком груші. Міцність: 6-6,5%
Bouche Brut de Normandie — елегантний французький сидр, який відрізняється чудовим ароматом і смаком. Напій створений з ретельно відібраних яблук, вирощених в регіоні Пеі д Ож. Сидр Крістіана Друен вважається одним з кращих. Правильний вибір пропорції між солодкими, кислими і гіркими сортами яблук додає аромату прекрасний баланс і елегантність. Крістіан Друен при виробництві свого сидру використовує комбінацію з більш ніж 30 сортів яблук з чітко визначених ділянок і піддає дуже повільному та прохолодному бродінню. Це надає сидру більше легкості, сухості і елегантності.
Denavolo Емілія-Романія, Італія Джуліо Армані виступає за натуральні з 70-х років. Для Denavolo все почалось з бажання Джуліо відтворити справжнє вино Емілії-Романії — автентичне, не прикрашене домішками, таке, що розкриває магію місцевого теруару. Так у 2005 він придбав ділянку, на якій вирощує власний виноград. Окрім цього, Джуліо лишається головним виноробом La Stoppa, де під його керівництвом також народжуються натуральні вина. Лозам на ділянці Джуліо понад 45 років, виноград збирають та сортують вручну. Ґрунти піщані, багаті на вапняк. Denavolo створюють легендарні оранжі, для яких використовують переважно автохтонні сорти: Malvasia di Candia Aromatica, Marsanne, Ortrugo, Debe. Ортруго. Мальвазія, Русан / біле сухе
La Stoppa — це 58 га в Емілії-Романії, 30 з яких охоплюють виноградники, а інші 28 лишаються лісами з дубами, каштанами та акаціями. У La Stoppa дотримуються простої філософії: будь-яка діяльність людини має здійснюватись з розумінням природи цієї землі, а її результат має бути самовираженням навколишнього світу. От і виходить, що вина цього господарства є такою ж частиною природи, як виноградники та дубові гаї. Колись давно на місцевих виноградниках росли міжнародні сорти винограду, які у 90-х замінили на локальн Barbera, Bonarda, Malvasia й Ortrugo, Trebbiano. Молоді лози використовують для молодих вин, старі — для тих, що добре дозрівають. La Stoppa вважають, що турбота про лози полягає у невтручанні у природний процес. Тобто, жодних стимуляторів росту, синтетичних добрив чи засобів проти комах не використовують. І, звісно ж, всі роботи проводяться вручну. Барбера, Бонарда / червоне напівсухе
Ligas Пелла, Греція Пелла — це така класна частина Північної Греції, де ґрунти і клімат створюють курортні умови для винограду. Вино тут робили ще в античні часи, і все б було добре, якби не філоксера та інші неприємності, які змусили фермерів забути про виноград. Але… Саме час розповісти про Томаса. Це місцевий винороб, який після навчання у Греції поїхав вивчати енологію у Францію. Попрактикувавшись у Бордо, Томас повернувся до Греції, де у 1986 купив виноградник. Перші 10 років його експерименти з винами відбувалися на орендованому складі, а вже у 1996 Томас побудував власну виноробню. Він взяв курс на органічне землеробство та вирішив працювати лише з грецькими автохтонами: родітіс, ассіртіко, ксіномавро і т. ін. Зараз за Ligas Томасу допомагають його діти, Джейсон та Мелі. Мелі стала першою в Греції, хто на господарстві спробував безсульфітний розлив. Разом з братом вони сповідують філософію мінімального втручання у погребі. Родітіс / біле напівсухе
125ml - 105 UAH Даній виноробні належить близько 53 гектарів виноградників, які мають в більшості старі лози, з них 15 гектарів в престижному регіоні Тоскани Кьянті Классіко. Середній вік лози становить приблизно 50 років. Власник виноробні, німець за походженням, який народився в США та який навчався в Австралії енології вважає, що найціннішим для вина є передача його теруару та робота саме з автохтонними сортами саме для того чи іншого регіону. За це його вже навіть назвали "містер Санджовезе", так як він найкраще розкрив самобутність цього найважливішого сорту у Тоскані. Ті Адоро Італія - це соковите, питке вино, в якому використовується велика кількість автохтонних виноградів у поєднанні в основному з класичним сортом даного регіону Санджовезе Санджовезе, Нерелло Маскалезе, Канайоло, Монтепульчано, Фраппато, Неро д'Авола, Короліна, Мальвазія Неро / червоне сухе
125ml - 125 UAH Схили Каро історично добре відомі у Меццане-ді-Сотто. Сьогодні виноробня Il Monte Caro – це сімейне підприємство, кероване двома поколіннями, яке займається органічним господарством та виробляє чудові вина на основі Корвіни у стилі «low intervention». Догляд за виноградником повністю здійснюється відповідно до природних переконань. Виноградні лози оточені фруктовими/ оливковими деревами та лісом. Вино витримувалося у сталевих чанах. Аромат розкривається відтінками вишні, журавлини, червоних кольорів з акуратним дотиком «фанка». У смаку середня насиченість, ніжність та точність червоних фруктів. Корвіна, Корвіноне, Рондінелла / червоне сухе
125ml - 165 UAH Схили Каро історично добре відомі у Меццане-ді-Сотто. Сьогодні виноробня Il Monte Caro – це сімейне підприємство, кероване двома поколіннями, яке займається органічним господарством та виробляє чудові вина на основі Корвіни у стилі «low intervention». Догляд за виноградником повністю здійснюється відповідно до природних переконань. Виноградні лози оточені фруктовими/ оливковими деревами та лісом. Вино витримувалося у сталевих чанах. Аромат розкривається відтінками вишні, журавлини, червоних кольорів з акуратним дотиком «фанка». У смаку середня насиченість, ніжність та точність червоних фруктів. Гарганега / біле брют
Enderle & Moll, Grauburgunder - натуральне оранжеве вино з винограду сорту Граубургундер (Піно Грі), який вирощується на виноградниках компанії в регіоні Баден. Вік виноградних лоз коливається від 45 до 60 років. Зібраний вручну виноград піддається 4-5-денній мацерації, що наділяє вино легкою танінною структурою. Мимовільне бродіння з використанням нативних дріжджів завершується м'яким пресуванням та відділенням соку від мезги. Потім вино переміщають у глиняний резервуар об'ємом 1000 літрів і додають 30-40% шкірки. Вино дозріває протягом 10 місяців на осаді, після чого зазнає надлегкої фільтрації і бутилюється. Сірка додається у мінімальних кількостях. Піно Грі / біле сухе
Enderle & Moll, Pinot Noir - соковите, свіже, чудово фруктове вино, яке в лінійці Ендерле & Моль займає перший щабель. Його "початковий рівень" не відноситься до якості, а лише вказує на те, що вино виготовляється з урожаю з наймолодших лоз господарства, вік яких становить 30-35 років. Лози культивуються органічними способами. Абсолютно все на досить крутих виноградниках робиться вручну. Виробництво вина здійснюється за методами біодинаміки, тому перед розливом воно не фільтрується і не освітлюється, а сульфіти або додаються взагалі, або в дуже малій кількості. Піно Нуар / червоне сухе
Якщо у вас є алергія на будь-які продукти - повідомте, будь ласка, про це офіціанту.
Робочий час
11:00 - 21:00